Fornetti Franchise

Általános információk

Minden vállalkozás célja a biztonsággal megtermelhető profit. A Fornetti rendszere lehetővé teszi, hogy franchise partnerei kis befektetéssel bővíthessék meglévő üzletük kínálatát, vagy indíthassanak egy új, jövedelmező vállalkozást. A jelenlegi franchise hálózatunk közel 5000 üzlettel rendelkezik 12 országban. Egyedülálló versenyképességünk alapja az a komplex, sütési pontokon tapasztalati úton megszerzett tudás, amellyel maximálisan támogatni tudjuk partnereinket a legnagyobb profit realizálásában.

Az üzletek kialakítását kulcsrakész megoldással is tudjuk segíteni. Pontos műszaki felmérést követően szakembereink megtervezik a legoptimálisabb technológiai és értékesítési céloknak megfelelő üzletet. A jóváhagyott és elfogadott tervek alapján elkezdődik a kivitelezés, melyet a Fornetti felügyel és koordinál.

Komplex szolgáltatási rendszerünk:

Boltfelmérés

Teljes körű kivitelezés

Technológiai oktatás

Folyamatos szakmai segítségnyújtás

Marketingtámogatás

Műszaki szerviz

Boltfelmérés:

A sütőblokkot (kemence + megeresztő szekrény) minden esetben az eladótér jól látható és megközelíthető részében kell elhelyezni, ahonnan könnyen megoldható a Fornetti termékek kiszolgálása, és a frissen sütött termékek illata becsalogatja a vevőket.

Teljes körű kivitelezés:

Amennyiben igény merül fel a sztenderd kínálópultot meghaladó Fornetti felület kiépítésére - legyen az pékfal, kávézósarok, szendvicsező, tiszta profilú pékség - boltépítő csapatunk szakemberei az egyedi, helyspecifikus igényeket figyelembe véve a felmérést követően 3D-s látványtervvel ellátott ingyenes ajánlatot készítenek, melyet elfogadás esetén előre leegyezett időpontban installálnak.

Technológiai oktatás:

Ott leszünk az induláskor! Kereskedelmi csapatunk mindamellett, hogy sütési útmutatást boltra szabottan készítenek, oktatják az eszközök használatát, megszerkesztik  a polctükröt, és egyéb hasznos kereskedelmi tanáccsal támogatják  partnereinket a sikeres pékség üzemeltetésében.

Folyamatos szakmai segítségnyújtás:

Sütéstechnológiai, termékminőségi, árurendelési, értékesítés-támogatási, műszaki kérdésekben készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

Marketingtámogatás:

Folyamatos, sikeres országos akciók! Vásárlóink szeretik és minden héten keresik az akciós termékeket. Partnereinknek nincs más dolga, mint azokat a reklámanyagok kihelyezni az üzletükben, amelyeket mi térítésmentesen biztosítunk, és pultban tartani az akciós terméket.

Eszközeink: igényes eladóhelyi információs anyagok, akciós plakátok, árjelzők, ártáblák, egyedi bel- és kültéri dekorációs reklámanyagok, munkaruhák, stb..

Műszaki szerviz:

Az eszközökre műszaki meghibásodás esetén 24 órás műszaki gyorsszervizt biztosítunk.

Mi szükséges egy látványpékség indításához?

 • Amennyiben nincs az adott országban Fornetti Franchise tevékenység szíveskedjék tájékoztatást kérni Nemzetközi Franchise Központunkból az esetleges terjeszkedési terveinkről:
  Tel: 0036-76/50-20-70
  E-mail: franchise@fornetti.com

 • Üzlethelyiség (saját vagy bérelt).
 • Minimum egy darab 400 liter kapacitású fagyasztóláda
 • Az üzlet arculatába illő pult, amely alkalmas a termékek bemutatására
 • Szükség esetén teljes bolt belső kialakítást is vállalunk.
 • Egyedi külső dekoráció.
 • Kiegészítő eszközök, pl. tartó regál, tálcák, stb.
 • Egyszeri franchise rendszerbelépési díj, mely 1db kemence és tartozékai használatát teszik lehetővé.

„Vevőink SZERETNEK NÁLUNK VÁSÁROLNI, hűségüket a folyamatos bevételnövekedésem igazolja!”

„Mióta friss pékárukínálattal bővítettem profilomat, egyre TÖBB ÚJ VÁSÁRLÓ költi el nálam a pénzét.”

„Nem vagyok kiszolgáltatva senkinek sem, a keresletre úgy reagálok, ahogy az megkívánja. 20 perc alatt sütök valami finomat!”

„Érdekes, de NŐTT AZ EGYÉB TERMÉKEK FORGALMA IS, amióta friss pékárut értékesítek.”

BIZTONSÁGBAN ÉRZEM MAGAM, folyamatosan segítik szakmailag  a munkámat.

KIVÁLÓ kiskereskedő vagyok, de ma már PÉKként is ismernek!

- Valós mondatok megbecsült Partnereinktől -

Szeretne nap mint nap pozitív visszaigazolást kapni Vásárlóitól, egy sikeres franchise biztonságát érezni, egy új szakmában elismerté válni, mindezt nyereségének növelése mellett?

Ön előtt áll a LEHETŐSÉG!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
5000 üzlettel rendelkező franchise hálózatból nyert piaci tapasztalataink hasznosítása retail partnereink irányába
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.