Menedzsment

Bánhidi Attila, vezérigazgató

1970. október 8-án született. Két leánygyermeke van. Nyelvtagozatos gimnázium után a Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari Főiskolán szerzett diplomát. A Fornettit megelőzően a Mocca Negra Zrt. vezérigazgatója volt. 2010 óta a Fornetti kereskedelmi igazgatója. Sikeresen vezényelte le az Új Idő programban a teljes franchise hálózat átalakítását, 4 üzlettípusba kategorizáltan megújítva valamennyi franchise partner-szerződést. Ez együtt járt az üzletek teljes megújításával, átalakításával, ami tartalmazott két arculatváltást is. A hálózatos kereskedelmi üzletekben új bolttípus, a péksarkok kialakítása indult meg gyors ütemben. Nevéhez fűződik a láncba tömörült hálózatos kiskereskedelemben, a Retail üzletág sikeres nemzetközi beindítása is.

Kevés szabad idejét gyermekeivel, illetve sportolással tölti. Korábban a nehézatlétika több ágát művelte, így a sport lételemévé vált. Az utóbbi években erőemeléssel és testépítéssel foglalkozik. A sport mellett hobbija még az autó és a kutyatenyésztés.

Herczeg István operatív ügyvezető igazgató

Azért csatlakoztam a Fornetti-hez mert életemnek egy olyan szakaszában kaptam ezt a felkérést, amikor készen álltam egy új cég, új környezet adta kihívásokra.

Hiszek abban, hogy a tapasztalataim és tudásom itt kamatoztatni tudom, és az új csapatommal hozzá tudok járulni a Fornetti további sikeres működéséhez.

A szegedi Élelmiszeripari Főiskolán szereztem élelmiszeripari mérnök és minőségirányítási szakmérnök diplomámat. 18 éven át a Sole-Mizo vállalatnál dolgoztam az operáció minden területén, utolsó pozíciómból vezérigazgató helyettesként váltam meg a cégtől.

Családommal Szegeden élek. Szeretek vitorlázni, horgászni és vadászni.

Kovács Zoltán, pénzügyi ügyvezető igazgató

1978. szeptember 1-jén született. Egy kisfiú és egy kislány édesapja. Középiskolába Kecskeméten, az ÁFEOSZ-ba járt. Tanulmányi eredménye alapján felvételi nélkül került be Győrbe a Számviteli Főiskolára. Első diplomáját számvitelből, másodikat pénzügyből szerezte. Első munkahelye a Fornetti, ahol 2000 óta dolgozik különböző pénzügyi területeken. Legnagyobb szakmai kihívás számára, hogy a Fornetti fejlődése során mindig új és új irányokat talál, nincs sablonosság, folyamatosan meg kell felelni az új helyzeteknek, elvárásoknak. Munkája mellett három éve a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány pénzügyeit is intézi, természetesen díjazás nélkül.

Hobbija a horgászás.

Team

Kelemen Szilárd, nemzetközi franchise és concept üzletág igazgató

 1986-ban született, a humán tagozatos gimnázium elvégzése után a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Karán folytatta tanulmányait, közgazdász szakon.

A diploma megszerzését követően a kereskedelemben kezdett dolgozni online hirdetési felület értékesítőként, majd 2009-ben csatlakozott a Fornetti csapatához. Két évig területi képviselőként, majd üzletkötőként dolgozott, így fontos és értékes tapasztalatokat szerzett a franchise piac fejlesztése és bővítése terén. 2012-től 2014-ig budapesti régióvezető, ezt követően a Fornetti Románia kereskedelmi igazgatója.

A nemzetközi franchise és concept üzletág igazgatói feladatokat 2016 decemberétől látja el. Szabadidejét túlnyomórészt nemrégen született ikerfiainak, valamint a csillagászatnak, a zenének és az irodalomnak szenteli.

Fekete Jenő, ellátási lánc igazgató

1979. január 29-én született. Nős, két gyermek édesapja. Kecskeméten a Kandó Kálmán Szakközépiskolában végzett Elektrotechnikai műszerész szakon, majd tanulmányait szintén Kecskeméten a Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolán folytatta, ahol Mérnök Informatikus diplomát szerzett. 2000-ben a diploma átvétele után pályakezdőként helyezkedett el a Fornetti Kft.-nél informatikus munkakörben. Később informatikai csoportvezető, majd anyag és áruforgalmi vezető,  2008-tól pedig a cég logisztikai igazgatója lett. Ezen időszak alatt logisztikai ismereteit folyamatosan bővítette, valamint képesítést is szerzett tudásáról.

A legnagyobb motiváció számára, hogy a Fornetti Kft. fejlődési fázisaiban szinte a kezdetektől részt vehetett, tudásával előresegíthette a fejlődést, és a jövőben folytathatja ezt, köszönhetően a Fornetti Kft. innovációs politikájának. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy a Fornetti Kft. sikertörténetéhez egy ilyen Csapattal hozzá tudott és tud tenni.

Szabadidejét családjával és sportolással tölti.

Turi Erika, minőségirányítási, élelmiszerbiztonsági és munkavédelmi igazgató

Pályafutásom alatt közel tíz évet töltöttem a gyártás és tíz évet a minőségirányítás területén. Lentről indultam, de elkötelezettségem és a szakma iránti szeretetem nyomán hamar lehetőséget kaptam vezetőként korábbi munkahelyemen. Vezetői készségeimet Édesapámnak, a kitartásomat Édesanyámnak köszönöm.
Két élelmiszeripari szakmérnöki diploma, szakvizsgák, képzettségek állnak mögöttem, amelyekre büszke vagyok és amelyek biztos alapját képezik a munkámnak.  Ugyanakkor mindig csapatban gondolkodom, hiszen a megfogalmazott célok eléréséhez, valamint a szükséges változások megtételéhez is mindannyiunk hozzájárulása elengedhetetlen.
Szabadidőmben a család, barátok, sport, utazás és olvasás – ez a sorrend.

Kelemen-Pataki Kitti, kreatív igazgató

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki karán végezett élelmiszeripari vállalkozó menedzser mérnökként, majd tanulmányait kiegészítette mérnök-tanár és okleveles közgazdász diplomával. A Fornettihez a főiskolai gyakorlat alatt érkezett meg, ami egy sikeres egymásra találásnak bizonyult. – A mai napig megtalál a kihívás, hiába az eltelt 10 év, amit a vállalatnál töltöttem. Ez idő alatt voltam marketing asszisztens, kereskedelmi és marketing iroda vezető, kreatív vezető és 2015 óta kreatív igazgató. Elég nyughatatlan természet vagyok, imádok utazni, szerencsémre férjem is osztozik velem szenvedélyemben. A világ számunkra két éve lett kerek egész, amikor megszülettek imádott iker fiaink, akik azóta is lekötik minden fölös energiáinkat és boldoggá tesznek minden percet az életünkben – mesélt magáról az igazgató.

Halász Emese, HR igazgató

18 éven át felnőttoktatásban dolgozott nyelvtanárként, angol nyelvi coach-ként, valamint fordító és tolmácsként mielőtt 2015 májusában csatlakozott a Fornettihez, és Aryzta Business Partner-ként az ügyvezetést és az egyes osztályok együttműködését és munkáját támogatta.
2017 szeptembere óta a Fornetti újonnan megalapított HR osztályának vezetője. Legfőbb feladata és célja a Fornetti csoport további eredményes működését támogató, egységes HR folyamatok kialakítása és működtetése, amelyek egyben a cég munkatársai számára is egy fenntartható, fejlődő, változatos, megbecsülést és támogatást biztosító munkakörnyezetet teremtenek.
Szabadidejét főként családjával tölti. Szívesen olvas, kirándul és sportol.

Jeszenői Attila, informatikai igazgató

Közlekedési Főiskola után az élet megajándékozta az informatika szépségével.
Pályakezdő munkahelyek évei után jó időben és jó helyen állva a sütőiparban találta magát és rövidesen a rendszerbeli folyamatok kialakítása lett az a tevékenység informatikus mérnökként, ami a mai napig az egyik hobbija.
Kezdetek óta tartó folyamatos változás és fejlődés eredményeként az informatikai csapat koordinálása lett mára a fő feladata, mind a fejlesztések mind az üzemeltetés területén.

Benke Márton, pénzügyi igazgató

1987. október 20-án született, Szolnokon, főiskolai tanulmányait szülővárosában végezte pénzügy-számvitel szakon, controlling szakirányon.

Pályafutását controllerként kezdte, először húsiparban majd az autóiparban tevékenykedett, ezt követően tért vissza az élelmiszeriparba, 2014. áprilisától a Fornetti munkatársa, controllerként.

Izgalmas kihívás volt számára a cégvásárlást megelőző átvilágításon egy remek csapattal helytállni. Az Aryzta cégcsoport pénzügyi rendszerébe, folyamataiba való integrálódás jelenti számára a folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget.

2015. novemberétől a Fornetti Csoport controllere, 2016. augusztusától a Fornetti Kft. pénzügyi igazgatója, a pénzügyi, számviteli, számlázási és controlling osztályok munkáját fogja össze és irányítja.

Szabadidejét párjával, kirándulással, filmnézéssel szereti tölteni. Szenvedélye a népzene és a néptánc, utóbbit aktívan űzi 7 éves kora óta egy együttes tagjaként.

Lencsés Sándor, magyarországi franchise és concept üzletág igazgató

Lencsés Sándor 1981-ben született. Német szakos tanító diplomája megszerzése után, 2004-ben helyezkedett el a Fornetti Kft-hez kereskedelmi képviselőként, amelynek során átfogó piaci ismereteket szerzett. Kiemelkedő kommunikációs és szervezési képességeit kamatoztatva régióvezetőként folytatta a pályafutását, ahol sokat tett az értékesítési helyek minél hatékonyabb működéséért.

2016 decemberétől a Magyarországi Franchise és Concept Üzletágvezetője – szakmai tapasztalata komoly támogatást jelent a Fornetti kereskedelmi csapatának.

Sándor három gyerek édesapjaként szabadidejét leginkább a családjával tölti. Érdeklődéssel figyeli az angol és a spanyol labdarúgás, valamint a Forma-1 eseményeit.

Papp Gábor franchise műszaki igazgató

1975. december 2-án született. Egy kislány és egy kisfiú édesapja. Mezőgazdasági, vám ügyintézői tanulmányok után felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Korábbi munkahelyén ismerték meg szakmai és emberi kvalitásait és hívták 2004-ben a Fornettihez. Itt folyton változó, új feladatok várják, amelyek naprakész pontos megoldása nagy kihívás számára.

Szabad idejét elsősorban a családdal tölti, másodsorban verseny kutyázik. Malinois munka-kutyájával nyomozás, őrző-védő feladatok megoldásában versenyeken indul.

Németh Ferenc, termékfejlesztési igazgató

Középiskolai tanulmányait Nagykőrösön a Toldi Miklós Élelmiszeripari Középiskolában végezte pék-cukrász technikus szakon. Főiskolai tanulmányait levelező tagozaton kezdte meg már a Fornetti Kft kötelékeiben Szegeden, ahol Élelmiszeripari Mérnökként tett sikeres záróvizsgát.
2003-ban csatlakozott a Fornetti csapatához, ahol 2005 óta foglalkozik termékfejlesztéssel. 2018 május 1. óta tölti be a Junior Termékfejlesztési Igazgatói pozíciót.
Fontos számára a mindennapi megújulás „Minden nap tanulni valami újat”.
Házas, egy fiúgyermek édesapja. Szeret horgászni, olvasni, szabadidejét legszívesebben a családjával tölti.

Csizi Péter, minőségirányítási igazgató

A Szegedi Egyetemen szereztem élelmiszer mérnöki diplomát, néhány hónapot dolgoztam húsipari vállalatnál, mielőtt 2015 októberében csatlakoztam a Fornetti Kft-hez, mint minőségellenőr.

Szerencsésnek tartom magam, hogy ebben a szakmailag magas kihívásokat állító környezetben volt és alkalmam elmélyíteni a tudásom az élelmiszerbiztonsági rendszerek és élelmiszeripari minőségirányítás legkülönbözőbb területein. Minőségirányítási szakemberként elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, ami a magam, és a csapatunk minden tagja számára a mindennapi munkánk hajtómotorja. Az Aryzta cégcsoport, a kiterjedt vevő és partnerhálózatunk, valamint a vevői elvárások és a Fornetti név által támasztott követelmények pedig ehhez további dimenziót adnak.

Szabadidőmben szívesen sportolok és olvasmányaim között első helyen szerepelnek a szakmai vonatkozású könyvek és ismeretek.

Nagy Gábor, műszaki és üzemeltetési igazgató

Szabadkán születtem, ahol 14 éves koromban, egy gumiipari üzemben ismerkedtem meg a hegesztőgéppel, sarokcsiszolóval és más efféle finom műszerekkel. A gimnázium után a műszaki pályát választottam és a BME-en szereztem meg termelési rendszer szakon a gépészmérnöki diplomám.

Szakmai pályafutásom karbantartóként kezdtem egy svájci élelmiszeripari cégnél és azóta is az élelmiszeriparban tevékenykedem különböző vezető beosztásban. Üzemeltem már be gyárat, felügyeltem gyárépítést, termelősorokat telepítettem és többek között karbantartást is vezettem.

A Fornettihez 2020. január 10-én csatlakoztam projekt vezetőként. Remélem szakmai tudásommal hozzájárulhatok a cég sikereihez.

Szabadidőmben a házamat építem, ami már első számú hobbimmá lépett elő. Ezenkívül gyengém a horvát tengerpart és az autók.

Kiss Norbert, gyárigazgató

1984. február 7-én született Nyírbátorban. Nős, két fiúgyermek édesapja. Nyíregyházán a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakközép Iskolában végzett pék-cukrász szakon.

A Mátészalkai Sütőipari Vállalat Nyírbátori gyárában kezdett el dolgozni, mint pék.
2005-ben csatlakozott a Fornetti csapatához, ahol a termelés különböző munkaterületein próbálhatta ki magát. 
2010-től beüzemelő fejlesztőként a külföldi leányvállalatok munkáját segítette az új technológiák oktatásával és telepítésével. 
2016 júniusától termelési igazgatóhelyettes. 2017 augusztusától termelési igazgató. 
Nagy és izgalmas kihívást jelent számára és munkatársai számára egy ilyen sikeres vállalat termelésének koordinálása, minőségi és élelmiszerbiztonsági szempontból is kiemelkedő termékek előállítása. 
Fontos számára a folyamatos önképzés, és az új technológiák megismerése.
Szabadidejét leginkább családjával, olvasással és sportolással tölti. Lelkes rajongója a technikai sportoknak, különösen a WTCC és a Moto GP eseményeit kíséri kiemelt figyelemmel.

Bakos Csaba, gyárigazgató

1980. február 19.-én születtem Kiskunfélegyházán. Bútorasztalos ként végeztem a helyi szakiskolában, de nem dolgoztam a szakmában. 2000-ben, pályakezdőként inkább a Fornetti Kft. csapatához csatlakoztam. Folyamatos fejlesztések és az új kihívások magukkal ragadtak. A termelésben szinte minden pozícióban dolgoztam. Voltam tésztakészítő, üzemvezető, 2019 májusa óta a kiskunfélegyházi gyár igazgatója vagyok. Rendkívül inspirál, hogy mindig van lehetőség valami újat tanulni, valamit másképp csinálni.    

Szabad időmben próbálok minél több időt tölteni három gyermekemmel és párommal. Hobbim a NFL, Forma 1 és a gasztronómia.

Maróti Dániel, beszerzési igazgató

Több, mint 15 év, élelmiszeriparban töltött beszerzői és vezetői tapasztalattal a hátam mögött csatlakoztam a Fornettihez 2019 nyár elején. Végzettségem alapján közgazdász és logisztikus vagyok. Az iskolákban elsajátított elmélet gyakorlati megvalósítása mindig nagy élményekkel és új tudással gazdagított, melyet hosszútávon próbálok a Fornetti kötelékein belül kamatoztatni.

Főbb jellemzőim a mindig tenni akarás, a beszerzési területen a minden szempontból jobb folytonos keresése, és a legjobb kiválasztása. Ha ez sikerült, akkor ennek az együttműködésnek a hosszútávú fenntartása is sok munkát igényel.

Ehhez párosul véleményem szerint egy együttműködő, nyitott, de bizonyos esetekben konzervatív személyiségem. Ez szükséges ahhoz, hogy a cégen belüli interakciókat sikerrel menedzselhessük és a FORNETTI profitáljon ebből.

Kecskeméten élek családommal, szabadidőmben aktívan sportolok, és ha még időm engedi, olvasok.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
5000 üzlettel rendelkező franchise hálózatból nyert piaci tapasztalataink hasznosítása retail partnereink irányába
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.