Rólunk

Minőség

A minőségközpontú gondolkodás alkalmazásaként olyan célok és elvárások kerültek megfogalmazásra ami egyben a Fornetti minőség védjegye politikája és elkötelezettsége:

  • Megfelelni a minőségbiztosítás és termékbiztonság követelményeinek
  • Minden osztály által relelősséggel résztvenni értékteremtő folyamatokban a saját és a társaság minőségi céljainak elérésében
  • Fogyasztói bizalom elnyerése az elvárások, preferenciák teljesítésével

A Fornetti minőségbiztosítási és irányítási rendszere teljes egészében lefedi a termékei gyártásában felhasznált alapanyagok kiválasztását, gyártási folyamatok szabályozását és késztermék ellenőrzési területeit egészen a bolti technológia adaptálásáig.

A minőségi és biztonságos termékek gyártásának elengedhetetlen feltétele a szigorú követelményrendszer alapján kiválasztott és jóváhagyott alap és járulékos anyagok kizárólagos felhasználása. A liszt tekintetében többéves fejlesztés és számtalan analízis eredményeként sikerült standardizálni a kívánt minőségi és technológiai paramétereket. A Fornetti 2007 októberében indított egy országos kampányt arra vonatkozóan, hogy a termékeiben használt zsiradékokban található transz-zsírsavat minimalizálja. Akkoriban a Fornetti volt az a vállalkozás, aki Magyarországon elsőként bevezette a termékei gyártásában a kizárólag hidrogénezési eljárástól mentes, alacsony transz-zsírsav tartalmú margarin alkalmazását. A Fornetti nem csak minőségpolitikájában, hanem üzleti filozófiájában is a tőle maximálisan elvárható körültekintéssel fordul a táplálkozástudományi igények és eredmények felé. A Fornetti az alapanyagok kiválasztásánál is vigyáz az élettanilag fontos összetevők meglétére.

Az alapanyagok nem tartalmazhatnak genetikailag módosított összetevőket.

Rendszeres ellenőrzésük szabályozott analitikai, mikrobiológiai vizsgálatokkal valósul meg. Az alkalmazott irányítástechnológiai megoldások képessé teszik rendszerünket a standard, állandó minőségű termékek előállítását.

Saját mikrobiológiai laboratóriumban ellenőrizzük felhasználás előtt alapanyagainkat és a legyártott késztermékeinket. A gyártás folyamán ellenőrízzük a termékekre specifikusan szabályozott gyártás technológiai és higiéniai paraméterek megfelelőségét. A minőség jegyében saját sütőlabort és bemutató, oktatótermet működtetünk, ahol a folyamatos tesztsütésekkel a megfelelő termékminőséget alakítjuk ki tényleges bolti környezetben a franchise partnereink alkalmazottainak oktatásával, valamint a gyakorlatias termékkezelésen keresztül

  

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
5000 üzlettel rendelkező franchise hálózatból nyert piaci tapasztalataink hasznosítása retail partnereink irányába
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.