Rólunk

Cégprofil

Frissen, tudatosan… a vezérelv, mely nem e szavaknak, sokkal inkább a ma kihívásainak tesz eleget. A cél pedig nem más, mint megoldást nyújtani a versenyképesség és minőség jegyében a lehető legszélesebb spektrumon.

A Fornetti ma Európa egyik meghatározó fagyasztott termékeket forgalmazó sütőipari vállalataként jelentős szerepet tölt be a kis- és nagykereskedelmi szektorban. A cégcsoport legfőbb értékesítési csatornáit franchise rendszere, retail piaca valamint a horeca ág képviseli, melyek elvárásainak megfelelően széleskörű kínálattal rendelkezik, kielégítve az egyes piacok egyedi elvárásait. Termékkínálatát a klasszikus kilós és darab finompékáru mellett széles napi fehér pékáru kínálat képezi, kiegészítve a mai trendeknek megfelelő, folyamatosan bővülő food-os kategóriával.

Alapvető vezérelvünk, hogy a terméket a gyártástól a vevőig kísérjük. Ennek eléréséhez elengedhetetlen egy olyan komplex szolgáltatáscsomag, mely a fagyaszott pékáru értékesítésén túl teljes körű know-how biztosítását foglalja magába, valamint az egyszerű, felhasználóbarát technológia révén a sztenderd minőségű késztermék előállítását a lehető leggyorsabb módon teszi elérhetővé.

  
Napról napra közel 1 millió ember fogyasztja a Fornetti termékeket. A fogyasztóink igényeihez igazodva a kínálat folyamatos megújítására helyezzük a hangsúlyt.
5000 üzlettel rendelkező franchise hálózatból nyert piaci tapasztalataink hasznosítása retail partnereink irányába
A Fornetti franchise rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kis befektetéssel, kockázatmentesen bővíthesse meglévő üzletének kínálatát, vagy indíthasson egy új, jövedelmező vállalkozást.